Vlog: Macedonië dag 5 (Dutch)

Vandaag ben ik gaan hardlopen door de bergen en dit heb ik voor jullie gefilmd. Wel met mijn Iphone, dus de kwaliteit is daar iets minder goed. Sommige stukjes zijn ook heel erg shaky door het rennen, mijn excuses hiervoor. Tijdens het hardlopen laat ik jullie een paar van de mooiste plekjes zien in Ohrid, Macedonië. Have fun watching! x

 


Related Posts

Vlog: Macedonië Dag 1 (Dutch)

Diegenen die mij ook op mijn social media volgen, wisten het al, maar ik ben op vakantie geweest naar Macedonië. Nu leek het mij leuk om tijdens deze trip te vloggen. Vandaag de vlog van de eerste dag in Macedonië.  

Vlog 6 – Vredesrun racen (Dutch)

Vandaag ben ik de vredesrun gaan rennen. Dit is de race voor vrede bij het mooie vredespaleis in Den Haag. Enjoy!8 thoughts on “Vlog: Macedonië dag 5 (Dutch)”

  • Jammer dat je dat zo ervaren hebt. Ik kon helaas niet met iedereen op de foto omdat er niet genoeg tijd was.

    • Sorry, ik weet op dit moment niet wie je bent daar ik er niet selectief voor heb gekozen met bepaalde mensen wel of niet op de foto te gaan. Nogmaals, ik zou het liefst met iedereen op de foto zijn gegaan alleen hier was gewoon geen tijd voor. Vind het best jammer om er dan meteen maar vanuit te gaan dat ik dan onvriendelijk ben.

     • Nou het zit zo, ik had jou gevraagd of je uit Servie zou komen en toen reageerde je heel bot nee uit Macedonie en draaide je je om, komt bij mij niet echt vriendelijk over..
      Verder stond je zo’n 10 minuten voor mij samen met Awissa op 1 meter afstand achter een lint net voordat Kenny B kwam optreden je kon je dus bijdraaien om even op de foto te gaan want camera was gereed, we konden immers ook zo foto’s van je maken dus waarom jezelf niet bijdraaien dan? Vond het gewoon raar.. je gaf mij het gevoel I don’t care.. dat bedoel ik met onvriendelijk..

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.