Vlog: Macedonië dag 2 (Dutch)

Het heeft even geduurd maar de andere vlogs van mijn reis naar Macedonië komen online. Vandaag dag 2. Ik werd helemaal opgezwollen wakker, ben gaan sporten, boodschapjes doen en nog veel meer. Enjoy!
x


Related Posts

Vlog: Macedonië Dag 1 (Dutch)

Diegenen die mij ook op mijn social media volgen, wisten het al, maar ik ben op vakantie geweest naar Macedonië. Nu leek het mij leuk om tijdens deze trip te vloggen. Vandaag de vlog van de eerste dag in Macedonië.  

Vlog: Macedonië dag 5 (Dutch)

Vandaag ben ik gaan hardlopen door de bergen en dit heb ik voor jullie gefilmd. Wel met mijn Iphone, dus de kwaliteit is daar iets minder goed. Sommige stukjes zijn ook heel erg shaky door het rennen, mijn excuses hiervoor. Tijdens het hardlopen laat ik […]5 thoughts on “Vlog: Macedonië dag 2 (Dutch)”

 • Wil je voortaan dat land bij zijn echte naam noemen.. F.Y.R.O.M en geen Macedonië

  De VN bepaald dat Macedonië in het internationale verkeer als ‘Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië’ (in het Engels Former Yugoslav Republic of Macedonia of afgekort als F.Y.R.O.M.) wordt aangeduid.

  • Iedereen in Macedonië zegt gewoon Macedonië, waarom zou je ook niet. Ben hier geen magneetjes tegengekomen waar FYROM op staat 😉

   • Als ik jou was zou ik mij meer verdiepen in het nieuws en wat zich in de wereld afspeelt, in plaats van je magneetjes… wijsneus

 • heey leuke vlog! maar een vraagje: zou je een keer een artikel of filmpje willen maken over het begin vanje modellencarriere tips voor castings enzo? ik denk dat dat heel informatief zou zijn voor meiden die model willen worden.
  groetjes

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.