Hoelahoepen als workout!!

Hoelahoepen als workout!!

Als klein meisje speelde ik vaak buiten. We gingen elastieken, touwtje springen of hoelahoepen. Ik werd dan ook superblij toen ik een hoelahoep opgestuurd kreeg van sportbay.nl. Nu is dit alleen niet precies de hoelahoep die ik als kind had, want in deze hoepel zit gewicht. Dus jawel met deze hoelahoep kom je spelend in shape. Hoe awesome is dat? Ik heb hem meteen uitgetest en was zo enthousiast dat ik er zelf een tweede, zwaardere hoelahoep bij heb gekocht.

Hoelahoepen is goed voor je hele lichaam. Omdat er gewicht in de hoepel zit, is het ook een echte workout en kun je er daadwerkelijk spierpijn van krijgen. Je traint er je armen, benen, buikspieren en billen mee door verschillende oefeningen te doen met de hoepel. Hoelahoepen is goed voor je flexibiliteit, balans, motorische vaardigheden, hand- oog coördinatie en conditie. Daarbij krijgt je lichaam ook meer kracht waardoor je sterker wordt.
www.dancyfood.nlwww.dancyfood.nl Je hebt hoelahoeps in verschillende levels. Elk level heeft een ander gewicht, waardoor je je kracht zelf kunt opbouwen. In de doos zit de hoelahoep, een uitleg hoe je de hoepel in elkaar zet en een dvd met oefeningen. Ook staan er op YouTube heel erg veel video’s met hoelahoep oefeningen, zodat je jezelf kunt omvormen tot een hoelahoep queen met superabs. Zeg het woord hoelahoep is 20 keer hardop achter elkaar hahaha.

Ik heb hier een paar geweldige hoelahoep filmpjes voor je. Ik word hier zo enthousiast en blij van, het is zo awesome en fun! Let vooral op hoe goed alle vrouwen in de video’s in shape zijn!

www.dancyfood.nlJe kunt de Hoelahoep kopen in de webshop van Sportbay.nl. Klik hier om naar de webshop te gaan. Je kunt al een hoelahoep halen vanaf 15,90 Euro. Hou jij ook van hoelahoepen? Laat het achter bij de comments.

#Ad

www.dancyfood.nl


Related Posts

Hoe zit het nou met Buikspieren? (Dutch)

Hoe zit het nou met Buikspieren? (Dutch)

Bijna iedereen wilt een sixpack. 1 van de dingen die je het vaakst hoort in de sportschool of van iemand die sport is “Ik wil een sixpack!”. Maar wat is een sixpack en hoe zit het nou precies met je buikspieren? Is het 1 spier […]

Wat is jouw lichaamstype? (Dutch)

Wat is jouw lichaamstype? (Dutch)

Ieder lichaam is anders. De een krijgt sneller een dikke buik, de ander sneller dikke billen. De een heeft wel een taille en de ander niet. Omdat niet iedereen hetzelfde is, kan ook niet iedereen hetzelfde resultaat bereiken met dezelfde training. Ik heb bijvoorbeeld een […]2 thoughts on “Hoelahoepen als workout!!”

  • Leuk!! Ik ben er zelf vorig jaar mee begonnen! Heb ondertussen de 2kg hoepel. Je voelt je rug sterker worden 🙂

  • Heb je de hoepel met hobbels ook? Ben onlangs ook begonnen, super leuk! Maar vind het ook wel wat pijnlijk (en blauw inmiddels) Heb begrepen dat dat wel minder moet worden.
    Leuk om je ervaring te lezen!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.