Zoete Spinazie Salade (Dutch)

Zoete Spinazie Salade (Dutch)

Op warme dagen eet ik meestal gewoon een lekkere salade. Het is buiten al warm, dus heb ik minder trek in een warme maaltijd. Laatst ontdekte ik de combinatie van deze salade en ik moet zeggen dat het me erg goed bevallen is. Vandaag voor jullie een licht zoete spinaziesalade.


Wat heb je nodig:
– Spinazie
– 1 tomaat
– 1 ei
– 1 pruim
– gember
– kaneel
– cayennepepper

Dit recept is voor 1 persoon. Begin met het koken van een eitje. Was de spinazie en laat dit zoveel mogelijk uitlekken. Als je spinazie nog helemaal nat is krijg je een salade-soep (en niet op een lekkere manier). Leg de spinazie op een bord of in een kom. Was en snij dat de tomaat en pruim in stukken en doe dit bij de spinazie. Als je ei klaar is kun je het schillen, snijden en (het liefst nog) warm bij je salade doen. Voeg dan naar smaak de gember, kaneel en cayennepepper toe. Hussel het door elkaar zodat de kruiden en andere ingrediënten goed door de spinazie heen zitten.
photo 3-7

Schep je salade op en je bent klaar om te smullen. Ik heb zelf geen zout gebruikt dus ik weet niet of dat lekker is in combinatie met de zoete smaak van de pruim en de tomaat. Maar mocht je het proberen laat dan bij de comments achter of het lekker was. Enjoy!

♡☮ Tatjana


Related Posts

Shrek Smoothie (Dutch)

Shrek Smoothie (Dutch)

Vandaag een heerlijke groene Shrek Smoothie! Wat dit een Shrek Smoothie maakt? De combinatie van ingrediënten klinken misschien zo op het eerste gezicht niet lekker maar dat is het wel. Dus niet oordelen voor je het hebt geproefd! Ohwja en hij is net zo groen […]

Gezonde lunch met zalm en asperges (Dutch)

Gezonde lunch met zalm en asperges (Dutch)

Vaak als ik een lange dag heb probeer ik mijn eigen eten mee te nemen. Ik maak dit dan de avond van tevoren of in de ochtend klaar. Op deze manier hoef ik me geen zorgen te maken dat ik honger krijg of nergens iets […]1 thought on “Zoete Spinazie Salade (Dutch)”

  • wil je een keer een artikel maken over modellenbureau’s en castings eigenlijk over heel de modellen wereld?
    Ik wil ook graag model (proberen) worden en zo’n artikeltje zou wel van pas komen

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.