Tropical Protein Dream Smoothie (Dutch)

Tropical Protein Dream Smoothie (Dutch)

Bij het lekkere, warme zonnetje van vandaag hoort een tropische smoothie! Deze smoothie is zo ongelooflijk lekker dat je het net zo goed als een toetje kunt zien. Fris, zoet en gezond door de proteïne en het verse fruit. Lees snel verder hoe je deze heerlijke smoothie kunt maken.

photo 4
Wat heb je nodig:
– 1 kleine galiameloen
– 1 mango
– een handje granaatappel pitjes
– 1 scoop aardbeien proteïne poeder (als je geen proteïne poeder hebt kun je dit vervangen door verse aardbeien en wat melk, kwark of yoghurt)

Dit is voldoende voor 2 grote glazen.

photo 1
Snij de meloen en mango in stukjes en doe deze in de blender. Voeg hier wat granaatappel pitjes bij en blendt je het tot een mooi vloeibaar geheel. Dan voeg je de proteïne poeder toe en blendt je het weer totdat alles goed gemixt is. Ik heb gewone Whey Isolaat met aardbeiensmaak gebruikt. Wanneer je verse aardbeien gebruikt kan je dit tegelijkertijd met het andere fruit blenden.

photo 3
Giet het in een mooi glas en strooi er wat losse granaatappelpitjes overheen. Ga dan lekker naar buiten in het zonnetje en geniet van je heerlijke tropische moment. Enjoy!

♡☮ Tatjana


Related Posts

How to: Een granaatappel klaarmaken (Dutch)

How to: Een granaatappel klaarmaken (Dutch)

De granaatappel, het fruit van het paradijs, staat al eeuwen symbool voor een goede gezondheid, vruchtbaarheid en het eeuwige leven. En dit is niet voor niets, granaatappels zijn lekker, maar ze zijn ook een superantioxidant. Granaatappels zijn heel erg goed tegen de veroudering van je […]

1-minuut chocolade proteïne pudding (Dutch)

1-minuut chocolade proteïne pudding (Dutch)

Gezonde snacks klaarmaken hoeven echt niet veel tijd te kosten. Zo ook deze heerlijke chocolade proteïne pudding. Deze pudding kun je maken in minder dan 1 minuut. Ik heb hier whey isolaat proteïne poeder gebruikt in de smaak vanille. Dit heb ik gemixt met cacao […]Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.