Shrek Smoothie (Dutch)

Shrek Smoothie (Dutch)

Vandaag een heerlijke groene Shrek Smoothie! Wat dit een Shrek Smoothie maakt? De combinatie van ingrediënten klinken misschien zo op het eerste gezicht niet lekker maar dat is het wel. Dus niet oordelen voor je het hebt geproefd! Ohwja en hij is net zo groen als Shrek.

Kommop wie wilt er nou geen Shrek Smoothie, alleen voor de naam al. Kijk snel mee voor hoe je dit heerlijke toetje ehhh smoothie maakt.

Wat heb je nodig?
– 2 handjes Spinazie
– 2 perziken
– kleine galiameloen
– kaneel
– gember
– water

photo 1Je begint met het wassen van de spinazie en perziken en snij de perziken en meloen in stukken. Doe vervolgens alles in de blender en voeg een klein beetje water toe. Hoe meer water, hoe vloeibaarder je smoothie wordt. Als alles goed geblendt is, voeg je de kaneelpoeder en gemberpoeder toe. Ik hou heel erg van kaneel dus heb er, zoals je ziet, veel van toegevoegd. Blendt alles nog een keer goed door elkaar en schenk het dan in een mooi glas. Je kunt er dan nog een klein beetje extra kaneel overheen strooien.
photo 3Je smoothie is nu klaar! Hij is het lekkerste als hij lekker koel is. Je kunt er water ijsblokjes doorheen doen (kan ook bij de rest in de blender ipv water) of je laat de smoothie even koel worden in de koelkast. Geniet van je heerlijke groene Shrek Smoothie!

♡☮ Tatjana


Related Posts

Giveaway: Limited Edition Pablo x Dopper fles (Dutch)

Giveaway: Limited Edition Pablo x Dopper fles (Dutch)

Dat het belangrijk is om voldoende water te drinken heb ik al vaker gezegd. Om jullie erbij te helpen om genoeg water te drinken mag ik nu 3 limited edition Dopper Waterflessen weggeven!! Kunstenaar Pablo Lucker, die o.a. bekend is van zijn werk met Porsche, […]

Mijn ochtendritueel met citroenen (Dutch)

Mijn ochtendritueel met citroenen (Dutch)

Iedere ochtend zodra ik wakker word, nog voordat ik iets anders doe heb ik een vast ritueel. Dit is het drinken van een glas warm water met citroensap. Ik doe dit echt al jaren en het is supergoed voor je lichaam. Er zitten zo goed […]7 thoughts on “Shrek Smoothie (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.