Gezonde WK Snacks (Dutch)

Vanavond speelt Nederland tegen Costa Rica. Wat ontzettend gaaf dat we al in de kwart finales zitten en natuurlijk gaan we vanavond gewoon weer winnen! Maar tijdens de wedstrijd wil je natuurlijk ook lekker iets te snacken hebben en dan het liefst geen gefrituurde troep maar iets gezonds. Ik help je met gezonde alternatieven op de ongezonde WK snacks. Kijk snel de video om te zien hoe ook jij gewoon gezond kan snacken tijdens de wedstrijd.

LoveandKissesTatjanaSmall


Related Posts

Miss Tatjana – Finaliste in de Miss Nederland verkiezing! (Dutch)

Miss Tatjana – Finaliste in de Miss Nederland verkiezing! (Dutch)

Ik heb zulk geweldig nieuws! Sommigen van jullie hebben het misschien al gezien op Instagram, Twitter, Facebook of op TV maar ik zit in de finale van de Miss Nederland verkiezing! Van 5000 meisjes zijn er 13 uitgekozen en daar ben ik er 1 van. […]

Wat is buitenspel? (Dutch)

Wat is buitenspel? (Dutch)

Morgen speelt Nederland in de halve finale tegen Argentinië. Een hele spannende wedstrijd en natuurlijk gaat Nederland weer winnen. Ik geniet er zo ontzettend van hoe sport zoveel mensen bij elkaar brengt. Je ziet wereldwijd mensen bij elkaar komen om gezamelijk, vol met passie een […]5 thoughts on “Gezonde WK Snacks (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.