Fruitsalades (Dutch)

Fruitsalades (Dutch)

Ik hou van fruitsalades! Het is net alsof je een hele kom met snoep hebt, maar het is gezond. Ik eet vaak een fruitsalade als ontbijt, als tussendoortje of voor als ik gewoon een lekkere snack wil. Het is snel klaar en je kunt het maken zoals je zelf wilt. Als het warm is buiten kun je voor fris fruit gaan zoals sinaasappel of ananas. Is het koud buiten kun je voor wat warmer fruit gaan zoals peer of zoete bessen (Ik vind peer altijd meer een herfstfruit)Hoe maak je een simpele fruitsalade?
Begin met het kopen van je lievelingsfruit. Je kunt gewoon hele stukken fruit of (voor de luiaards onder ons) voorgesneden stukken fruit kopen. Ik koop meestal gewoon hele stukken fruit, die ik zelf in stukken snij. Maar soms als ik haast heb of gewoon te lui ben koop ik de voorgesneden stukjes. Vervolgens ga je het fruit wassen, schillen, pellen en snijden. Doe het bij elkaar in een mooie schaal of kom en that’s it! Simpeler kan niet. Ben je bijvoorbeeld met de auto onderweg? Of heb je pauze op je werk of school? Ga naar de supermarkt of een tankstation en haal voorgesneden stukjes fruit. Vervolgens Mix en Match je en binnen 2 minuten geniet jij van je heerlijke fruitsalade. Je kunt een fruitsalade natuurlijk ook van tevoren klaarmaken en meenemen in een plastic bakje.

Recept van de fruitsalade op de foto
– Aardbeien
– sinaasappel
– kiwi
– framboos
– ananas
– bosbessen
– galia meloen
– cantaloupe meloen
– watermeloen
– blaadjes munt

Ik heb van al het bovenstaande fruit een klein beetje genomen en bij elkaar gehusseld in een kom. Leg er een takje munt op en je lekkere fruitsalade is klaar. Je kunt ook meer nemen van al het bovenstaande fruit, bij elkaar husselen in een grote schaal en neerzetten op tafel. Op deze manier kan iedereen meegenieten van de superlekkere fruitsalade. Enjoy!

♡☮ Tatjana


Related Posts

Alles over Clean Eating (Dutch)

Alles over Clean Eating (Dutch)

Wat is clean eating? Het basis principe van clean eating is om producten te eten en drinken die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke aard zitten. Voorbeeld: Een tomaat kun je zo in de natuur plukken en eten. Ketchup is helemaal verwerkt en daar zijn […]

Waarom watermeloen geweldig is (Dutch)

Waarom watermeloen geweldig is (Dutch)

Watermeloen is zoet, gezond en heel erg lekker. Het is zo lekker dat het op snoep lijkt terwijl het eigenlijk supergezond is.4 thoughts on “Fruitsalades (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.