Green smoothie voor een stralende huid (Dutch)

Green smoothie voor een stralende huid (Dutch)

Vandaag een frisse green smoothie voor jullie. Deze smoothie zorgt voor het hydrateren en reinigen van je lichaam. Ook zit hij boordevol vitaminen, mineralen en vezels. Daarbij zorgt hij ook voor een platte buik en een stralende huid.

 

Wat heb je nodig:
– halve komkommer
– 1 stengel selderij
– het sap van 1 citroen
– 2 groene appels
– 225 gram boerenkool (verse boerenkool kan ook, doe dan ongeveer 4 grote bladeren)
– koriander
– een klein beetje water
– 1 eetlepel lijnzaad
– kaneelpoeder
– maca poeder (optioneel)

Maca poeder is een superfood en doet heel veel goede dingen voor je lichaam. Zo zorgt het voor meer energie, een mooie huid, het reguleert je hormonen, het is lustopwekkend, werkt tegen depressies angst en stress en nog veel meer. Ik zal hier een apart artikel over maken.

photo 2
Je snijdt eerst alles in stukjes en doet daarna de komkommer, selderij, appels, boerenkool, koriander en het sap van de citroen bij elkaar in de blender met wat water. Ik gebruik meestal 1 cup water, maar als de smoothie niet vloeibaar genoeg is kan je er meer water bij doen. Nadat dit alles gemixt is tot een vloeibaar goedje doe je er kaneel, lijnzaad en maca poeder bij. Blend dit nog 1 keer goed door. Het is niet erg als het lijnzaad breekt door de messen van de blender. Lijnzaad moet gebroken zijn, voordat het goed door je lichaam opgenomen wordt.

photo 3

Schenk het in een mooi glas, schijfje citroen erbij of een stengel selderij erin en drinken maar. Laat maar komen die stralende huid en die platte buik!

♡☮ Tatjana


Related Posts

Hannah Clearity Cream + Giveaway (Dutch)

Hannah Clearity Cream + Giveaway (Dutch)

De winter begint er nu echt aan te komen en dan wil je natuurlijk je huid extra goed verzorgen. Mijn huid wordt in de winter altijd net iets droger dan normaal daarom gebruik ik graag een goede gezichtscrème die mijn huid ook meteen beschermt. De […]

Mijn ochtendritueel met citroenen (Dutch)

Mijn ochtendritueel met citroenen (Dutch)

Iedere ochtend zodra ik wakker word, nog voordat ik iets anders doe heb ik een vast ritueel. Dit is het drinken van een glas warm water met citroensap. Ik doe dit echt al jaren en het is supergoed voor je lichaam. Er zitten zo goed […]2 thoughts on “Green smoothie voor een stralende huid (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


en English