Book Review: ‘Women’s Health, Mooier Fit!’ – Michele Promaulayko (Dutch)

Book Review: ‘Women’s Health, Mooier Fit!’ – Michele Promaulayko (Dutch)

De hoofdredacteur van de Amerikaanse Women’s Health, Michele Promaulayko heeft wel verstand van sport en voeding. Ik ben helemaal fan van het tijdschrift Women’s Health en lees deze dan ook altijd met plezier. Michele Promaulayko wist ook dat maar 1 op de 5 vrouwen tevreden is met haar lichaam. We zien allemaal afgetrainde, slanke vrouwen in de media en in de westerse cultuur wordt een slank lichaam nu eenmaal als schoonheidsideaal aangehouden. Dit heeft invloed op hoe wij vrouwen ons voelen als wij er niet zo uitzien als de vrouwen in de media. Zoals ik altijd zeg draait schoonheid niet om je maat, maar om hoe je je voelt. En je voelt je lekkerder in je vel als je gezonder leeft.
Daarom besloot Michele om een boek uit te brengen met daarin een stappenplan om op elk vlak in topvorm te komen, zodat je zelfverzekerder door het leven kan.

Het boek bevat oa een dieetplan waarin je kunt lezen welke voeding goed (en vooral lekker) voor je is en wat je beter kunt vermijden en waarom. Er staat ook in hoe je ongezonde voeding kunt vervangen met gezonde alternatieven en een detox om je lichaam te reinigen gevold door een 6 weekse eetplan. Waarvan alle recepten volledig uitgeschreven in het boek staan.www.dancyfood.nlHet boek staat vol met tips om dit dieet vol te kunnen houden en wat je kunt doen als je toch wilt “zondigen”. Niet geheel onbelangrijk, het hele boek staat vol met mooie foto’s van gezond eten en vrouwenlichamen. Ik raak veel sneller gemotiveerd om een gezond recept te maken als het er op de foto lekker uitziet.www.dancyfood.nlNaast het voedingsgedeelte wordt er ook een heel deel besteedt aan het opbouwen van je zelfvertrouwen en je houding van binnen en buiten. Want laten we eerlijk zijn zelfvertrouwen zit allemaal in je hoofd. Als jij denkt dat je niet goed genoeg bent, voel je je ook niet goed genoeg en dit straal je dan ook weer uit naar de buitenwereld. Vergeet niet; Iedereen voelt zich wel eens onzeker. Iemand die zegt nooit onzeker te zijn, liegt. Het verschil is alleen dat de een er beter mee omgaat dan een ander. Dit boek geeft tips om goed voor jezelf te zorgen, tot rust te komen en meer zelfvertrouwen te krijgen.www.dancyfood.nlOok staat er in het boek een 6 weekse workout plan om je hele lichaam in shape te krijgen. De oefeningen zijn heel duidelijk uitgelegd in het boek en er staan plaatjes bij zodat je exact kunt zien hoe je de oefeningen uitvoert.www.dancyfood.nlTen slotte staat er ook een heel beauty gedeelte in het boek waarin je allemaal beauty tips krijgt om er verzorgd uit te zien en je mooier te voelen.

Ikzelf vind dit boek echt superleuk. Het is echt een boek om je hele lichaam in topvorm te krijgen. Van zowel de buiten- als binnenkant. Het is echt een boek voor vrouwen en als je van healthy magazines of boeken houdt, of als je na de feestdagen weer in shape wilt komen is dit ZEKER een aanrader. Het boek kost 19,95 euro en kun je hier bestellen. Enjoy!

#Ad

www.dancyfood.nl


Related Posts

5 kruiden die helpen bij afvallen (Dutch)

5 kruiden die helpen bij afvallen (Dutch)

In Nederland kunnen we zo goed als alle kruiden krijgen die er bestaan. Loop de eerste de beste supermarkt in en je ziet tientallen soorten kruiden naast elkaar staan. Het is niet alleen heel lekker om kruiden te gebruiken, heel veel kruiden hebben ook een […]

Simpele lever en gal Detox (Dutch)

Simpele lever en gal Detox (Dutch)

Paaseitjes, chocolade-bunny’s en paas stollen. Pasen is voorbij en dat is het perfecte moment om je lichaam te cleansen met een detox. Velen hebben een negatief beeld van een detox, maar het is helemaal niet zo heftig als het klinkt. Ik probeer minimaal 1 keer […]Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.