So Choco Chocoladeletters (Dutch)

So Choco Chocoladeletters (Dutch)

Pepernoten, marsepein, kruidnoten en chocoladeletters. De winkels liggen er alweer helemaal vol mee. Ik vind het altijd vooral moeilijk voor van de chocolade kruidnoten en chocoladeletters af te blijven. En laatst kreeg ik een ontzettend leuke en lekkere chocoladeletter van So Choco! So Choco verkoopt onder andere chocola en nu dus ook chocoladeletters. Niet alleen zien deze chocoladeletters er heel erg mooi uit, ze zijn ook nog is superlekker.
sochoco
Deze chocoladeletters bestaan volledig uit “echte” ingrediënten en bevatten dus geen smaak-, geur- en kleurstoffen. Daarnaast zijn ze ook nog is volledig GMO- en Glutenvrij. Afhankelijk van de soort chocoladeletter je kiest, bevatten ze allemaal zoveel mogelijk pure cacao. De chocoladeletter die ik kreeg bevatte 55% pure cacao.
Chocoladeletter1Normaal ben ik heel erg kieskeurig wat betreft pure chocola, omdat het al heel snel te bitter wordt. Maar ik moet zeggen dat deze echt heel erg lekker is. Chocola blijft snoep en ja, er zit suiker in. Daarom heb ik 1 keer per week een “cheatmeal”, meestal op zondag. Dan mag ik 1 minder gezonde maaltijd of snack eten. Hierdoor is het veel makkelijker om de rest van de week wel gewoon supergezond te blijven eten.
Chocoladeletter2Vooral nu de sinterklaastijd aanbreekt, vind ik het leuk om een keer een ander soort chocoladeletter cadeau te geven in plaats van de standaard chocoladeletters die je overal in elke winkel terugvindt. Deze zien er supermooi uit en zijn ook nog is heel betaalbaar. Vaak zijn de mooiere chocoladeletters al meteen een heel stuk duurder, maar deze So Choco letters kosten maar 2,95 per stuk!Chocoladeletter3</aDe heerlijke, mooie chocoladeletters zijn online verkrijgbaar bij soloveit.nl. Als jij net zoals mij af en toe van een stukje chocola houdt zou ik deze zeker een keer uitproberen. Eet het wel met mate! Enjoy!

♡☮ Tatjana


Related Posts

Fruitsalades (Dutch)

Fruitsalades (Dutch)

Ik hou van fruitsalades! Het is net alsof je een hele kom met snoep hebt, maar het is gezond. Ik eet vaak een fruitsalade als ontbijt, als tussendoortje of voor als ik gewoon een lekkere snack wil. Het is snel klaar en je kunt het […]

10 superfoods voor je brains (Dutch)

10 superfoods voor je brains (Dutch)

Wanneer je een drukke of lange dag hebt, is de verleiding vaak groter om ongezond fastfood te eten. Ik weet nog dat toen ik zelf bijvoorbeeld studeerde en tentamens had ik vaak de halve supermarkt leeg kocht om tijdens het studeren op te vreten. Maar […]6 thoughts on “So Choco Chocoladeletters (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.