Diary: Fashionshow Ilja & Ali B – Bekent (Dutch)

Diary: Fashionshow Ilja & Ali B – Bekent (Dutch)

Ik heb weer een lekker druk weekend achter de rug. Op zaterdag moest ik weer in Amsterdam zijn. Ik rij de afgelopen tijd bijna elke dag van Den Haag naar Amsterdam. Ik word er gek van, het wordt tijd dat er wat meer evenementen in Den Haag plaats gaan vinden. Amsterdam is mooi, maar Den Haag ook.
Lees snel verder om te zien hoe mijn dag was.

Maar goed, dag 3 van de Amsterdam Fashionweek. Ik heb echt een hele mooie show gezien. Ready to Fish by Ilja. Echt hele mooie kleding, vooral ook lekker draagbaar! De modellen waren mooi, konden ook mooi lopen. Vaak zijn de outfits bij fashionshows net iets over-the-top zodat je wel duidelijk de opkomende trends kunt zien, maar je het niet direct zo zou dragen op straat. Bij deze show wilde ik bijna iedere outfit hebben! Echt heel erg mooi! Klik hier voor een video van de show.
photo 1-3Mijn outfit van vandaag was een short met een geborduurd kruis en glitter erop en een zwarte (licht doorschijnend) blouse met aan de kraag 2 goude hoekjes. Het broekje en de blouse zijn allebei van Jacky Luxury. Verder had ik strakke laarzen met van binnen een sleehak aan. Mijn haar had ik gewoon stijl met een middenscheiding.photo hhhEr staan op Fashionweek altijd allemaal stands van sponsors waaronder die van Bailey’s Chocolat. Nu drink ik zelf niet, maar ik werd aangetrokken door het woord chocolat. Pas toen ik bij de stand was, zag ik dat het om Bailey’s ging. Helaas. Maar ik wil jullie niet onthouden van hoe mooi het eruit zag. De hele stand rook ook echt naar chocola. Nom!

Natuurlijk kan kunst niet ontbreken bij Fashionweek.

Na de Fashionweek moest ik weer terug naar Den Haag voor de première van Ali B’s theatershow ‘Ali B – Bekent’.
photo 5-1
Ik had er heel eerlijk gezegd niet al teveel verwachtingen van. Maar wowwww wat heb ik gelachen!!! Het was echt een geweldige show! Een echte aanrader. Tijdens de show kwamen verschillende onderwerpen aan bod. Ook veel serieuze onderwerpen die dan wel op een luchtige, grappige manier werden gebracht. Zo kwam ook het onderwerp ‘onzekerheden’ aan bod. Oei! Dat is best moeilijk, want laten we eerlijk zijn; Onzeker zijn we allemaal wel eens. Ik ook, jij ook en een ander ook. Maar toegeven waar je onzeker over bent? Ja, dat is moeilijk. Vooral als je voor een groot publiek staat. Maar toch is dit precies wat er gebeurde. “Wie is er wel eens onzeker over zichzelf?” vroeg Ali aan zijn publiek. Heel veel mensen staken hun hand op. Waaronder het meisje Renske. Zij werd het podium op gehaald en mocht al haar onzekerheden opnoemen. Hier werd dan even over gepraat. Het enige wat ik dacht was “Wow, wat stoer dat ze dat durft!” Ik kon het dan ook niet laten om na afloop even een foto van deze stoere chick te maken!

Het is natuurlijk nergens voor nodig om je te schamen voor je onzekerheden. Iedereen is namelijk wel ergens onzeker over! Jij, ik, Barack Obama en ja zelfs topmodellen als Doutzen Kroes en Adriana Lima. Het is iets heel normaals om je ergens onzeker over te voelen. Het enige wat je kunt doen is het of te accepteren zoals het is of te veranderen. Heb je dikke billen? Accepteer ze of ga iets minder snoepen en naar de sportschool. Ben je heel kort of heel lang? Accepteer het en probeer er de positieve kanten van te zien. Als je kort bent, kun je altijd de meest mooie, hoge hakken aan zonder dat je ooit TE lang bent. Ben je lang? Dan heb jij die hakken helemaal niet nodig en heb jij die mooie lengte gewoon altijd! Ben je jaloers op dat ene meisje omdat ze mooi lang haar heeft? Probeer die jaloezie dan om te zetten in motivatie. Zo kun je in plaats van “Ugh, stom meisje ik haat haar met dat lange haar” te denken, ook denken van “Wow, ik vind het haar van dat meisje zo mooi! Ik ga mijn haar heel goed verzorgen zodat het ook zo mooi wordt!” Op deze manier help je meteen jezelf en dit voelt 1000 keer beter dan jaloezie. Het gaat erom dat iedereen anders is en dat is fantastisch. Wat jij mooi vindt hoef ik niet mooi te vinden en andersom ook. Hoe saai zou de wereld zijn als we er allemaal hetzelfde uit zouden zien?! Respecteer en accepteer elkaar zoals we allemaal zijn.

Na de show was er nog een kleine afterparty.
photo 3-2Met Ali B.photo 5 Met lieve Mimoen en Yasmin.Na de show had iemand speciaal voor mij een roze servet omgevouwen naar een roos! Wat cool en lief 🙂

Rond 11 uur ging ik naar huis en ben lekker in mijn bed nog een boek gaan lezen.

♡☮ Tatjana


Related Posts

De Vegetarische Slager (Dutch)

De Vegetarische Slager (Dutch)

Onlangs ben ik naar de opening van De Vegetarische Slager in Amsterdam gegaan. Zelf kom ik uit Den Haag en ben misschien wel 1000 keer langs de Haagse Vegetarische Slager gelopen, maar was nog nooit naar binnen gegaan. Waarom niet? Geen idee! Bij de opening […]

How to: Een granaatappel klaarmaken (Dutch)

How to: Een granaatappel klaarmaken (Dutch)

De granaatappel, het fruit van het paradijs, staat al eeuwen symbool voor een goede gezondheid, vruchtbaarheid en het eeuwige leven. En dit is niet voor niets, granaatappels zijn lekker, maar ze zijn ook een superantioxidant. Granaatappels zijn heel erg goed tegen de veroudering van je […]4 thoughts on “Diary: Fashionshow Ilja & Ali B – Bekent (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


en English