Superfoodies Lunch (Dutch)

Superfoodies Lunch (Dutch)

Er wordt mij vaak gevraagd wat ik zoal eet. Ik probeer zo gezond en gevarieerd mogelijk te eten. Op mijn Twitter deel ik vaak foto’s en easy mini-recepten van mijn eten.
Laatst had ik een heerlijke superfood lunch, die ik graag met jullie deel. Dit product is ook geschikt voor veganisten en past prima in een Paleo dieet.

Superfoodies1Ik had een pakketje met een superfood cereal gekregen van Superfoodies. Het eerste wat mijn aandacht trok was de leuke quote op de verpakking:”Take care of your precious body and live healthy, happy ever after.” Dit is de red granola, goji bessen en acai smaak. (Ik ken het Nederlandse woord van granola niet. Ook niet van cereal trouwens. Is dit ontbijtgranen? Laat het bij de comments achter als je het weet). Deze smaak leek mij wel heel erg lekker. Ik had daarbij ook nog nooit een cereal geproeft met superfoods en was dus superbenieuwd.

superfoodies4Het eerste wat ik vaak doe als ik een nieuw product ontdekt is naar de ingrediëntenlijst kijken. Ook deze zag er supergoed uit. Nou ben ik zelf niet zo heel erg dol op de pure smaak van acai, maar als het gemengd is met iets anders vind ik het vaak wel heel lekker. Dit alles maakte me nog meer benieuwd naar de smaak.

Superfoodies2 Vol enthousiasme maakte ik de verpakking open. Het ruikt in ieder geval goed. Alleen toen ik het proefde vond ik de smaak van acai, voor mij, net iets te overheersend. Wat ik in dit soort gevallen doe is dan even wachten. Soms is het een nieuwe smaak waar je even aan moet wennen voordat je het lekker vindt.Superfoodies5

De smaak was inderdaad wel ok en ik moest eigenlijk gewoon even wennen aan het superfood in cereal idee. Zeg daarom NOOIT, wanneer je iets nieuws proeft, meteen dat je het ‘vies’ of ‘niet lekker’ vind. Vaak moet je de smaken gewoon even in je opnemen en verwerken. Toen bedacht ik me dat ik andere cereals ook niet droog eet, omdat de smaak dan meevalt. Pas wanneer je er iets bij doet komen de echte smaken vrij en proef je pas echt hoe het “hoort” te smaken. In de koelkast had ik nog een pak heerlijke kokosmelk van Alpro liggen en besloot dit erbij te doen. Zo bleef mijn superlunch toch nog een superlunch.

Superfoods6
En ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan, want inderdaad de volledige smaken kwamen vrij en het smaakte echt heerlijk! Zo heerlijk, dat dit nu 1 van mijn favo cereals geworden en ik ben dan ook heel benieuwd naar andere superfoodies cereal smaken. Gezond EN lekker. Nom Nom Nom!

#ad

LoveandKissesTatjanaSmall


Related Posts

Fruitsalades (Dutch)

Fruitsalades (Dutch)

Ik hou van fruitsalades! Het is net alsof je een hele kom met snoep hebt, maar het is gezond. Ik eet vaak een fruitsalade als ontbijt, als tussendoortje of voor als ik gewoon een lekkere snack wil. Het is snel klaar en je kunt het […]

Extreme Vitamin boost Smoothie (Dutch)

Extreme Vitamin boost Smoothie (Dutch)

Soms voel ik dat mijn weerstand net iets minder is dan normaal. Wat ik dan doe is deze smoothie maken om mijn lichaam even een superboost te geven. Deze smoothie zit vol met de meest gezonde groenten, bevat geen suiker en heeft zo goed als […]4 thoughts on “Superfoodies Lunch (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.