De Vegetarische Slager (Dutch)

De Vegetarische Slager (Dutch)

Onlangs ben ik naar de opening van De Vegetarische Slager in Amsterdam gegaan. Zelf kom ik uit Den Haag en ben misschien wel 1000 keer langs de Haagse Vegetarische Slager gelopen, maar was nog nooit naar binnen gegaan. Waarom niet? Geen idee! Bij de opening kwam ik erachter dat De Vegetarische Slager GE-WEL-DIG is! Ik ben zelf niet vegetarisch, maar ben 100% fan geworden van de heerlijke producten die ze hier verkopen!


Al heel lang wilde ik een keer langs De Vegetarische Slager hier in Den Haag, maar steeds kwam het er maar niet van. Ik was nieuwsgierig naar wat een vegetarische slager allemaal verkoopt. Tofoe? Soja? “Mehh…zal vast niet zo bijzonder zijn,, dacht ik. Ik dacht dat ik dan net zo goed tofoe ofzo kon kopen in de supermarkt of biologische winkels. Maar ik had het helemaal mis. De Vegetarische Slager verkoopt niet zomaar vleesvervangers. Nee, wat zij verkopen smaakt EXACT naar gewoon vlees! vegetarische slager6Ik heb meerdere keren moeten vragen of dit toch niet stiekem ECHT vlees was. Zoals ik al zei, ben ik zelf niet vegetarisch en vind ik een stukje kip of biefstuk zo af en toe echt heerlijk. Maar dit “nep-vlees” valt niet te onderscheiden van echt vlees. Ik ben fan! Vegetarische slager3Naast vleesvervangers kun je bij De Vegetarische Slager ook veel andere producten vinden zoals groente, fruit, kruiden, kant en klare maaltijden, snacks, wijnen en gezonde sapjes. Niet elk filiaal van De Vegetarische Slager verkoopt hetzelfde, maar ze hebben wel allemaal veel lekkers te bieden.Vegetarische slager2Ik heb bij de opening in Amsterdam heel veel lekkere dingen geproefd en ook veel getest waar ik uiteraard ook over zal schrijven. De Vegetarische Slager heeft conceptwinkels in Den Haag en Amsterdam. Verder kun je de producten bij tal van verschillende supermarkten en biologische winkels kopen. Ook in België. Op de website van De vegetarische slager kun je opzoeken waar jij de producten kunt kopen. Ze hebben ook een webshop, dus echt iedereen kan deze producten proberen.vegetarische slager5In het filiaal in Amsterdam vindt je verschillende soorten wijnen, kruiden, sauzen, rijst pasta en nog veel meer.vegetarische slager 4Hoe mooi zijn deze rozen?!vegetarische slager7Ik ben helemaal fan van De Vegetarische Slager en zal hun producten veel vaker kopen. Alles is lekker vers, gezond en clean. Zijn jullie wel eens bij De Vegetarische Slager geweest? Wat vonden jullie van de producten? Laat hieronder achter wat jou ervaringen met De Vegetarische Slager zijn. En ben je er nog niet geweest? Of heb je de producten van De Vegetarische Slager nog niet geproefd? Ga dan snel even een kijkje nemen in 1 van de winkels en probeer het een keer uit. Het is echt heerlijk!

♡☮ Tatjana


Related Posts

Diary: Fashionshow Ilja & Ali B – Bekent (Dutch)

Diary: Fashionshow Ilja & Ali B – Bekent (Dutch)

Ik heb weer een lekker druk weekend achter de rug. Op zaterdag moest ik weer in Amsterdam zijn. Ik rij de afgelopen tijd bijna elke dag van Den Haag naar Amsterdam. Ik word er gek van, het wordt tijd dat er wat meer evenementen in […]

Amsterdam Floating Fashionweek & Amsterdam Model Award (Dutch)

Amsterdam Floating Fashionweek & Amsterdam Model Award (Dutch)

Afgelopen week was de Amsterdam Floating Fashionweek. Dit was internationaal nieuws omdat het de eerste fashionweek op het water was. Een grote toeristenboot was verbouwd tot een drijvende catwalk waar verschillende fashionshows werden gehouden van nationale en internationale designers. En dat allemaal ter ere van […]6 thoughts on “De Vegetarische Slager (Dutch)”

  • Laatst heb ik voor het eerst de vegetarische kipstuckjes geprobeerd. Ze zien er uit net als kip, ze smaakten ook als kip maar ze waren eerder taai. Ik heb de stukjes wel langer aangebakken dan de vermelde 3 minuten, omdat ze niet bruin wilden worden op een middelmatig vuur. Wie kan me vertellen wat ik verkeerd deed of waarop ik moet letten? Alvast bedankt!

  • Ohh.. super! Lijkt me heerlijk om er rond te kijken. Misschien binnenkort dan maar even naar een andere stad of richting Hoogvliet.

  • Ja ik weet het ik ben daar ook wel eens geweest die kipwrap en die sushi (wel vegetarisch met echte kip en vis smaak) is echt fantastisch x

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


en English