Awisa loves…Yoghurtdip (Dutch)

Awisa loves…Yoghurtdip (Dutch)

Ok confession, ik hou heel erg van chips! Naturel ribbel! Maar dat is niet echt gezond. Ook hou ik van dipjes en maak mezelf wijs dat een goeie/gezondere variant van een dipsaus het eten van chips ook gezonder maakt, want mijn naturel chips verslaving is niet compleet zonder een superlekkere dip. Dat de chips met een dip gezonder is is natuurlijk onzin, maar ik doe gewoon net alsof. De dip kun je gebruiken voor vele andere dingen. Je kunt er een groentedip van maken. Snij komkommer, wortel, selderij of paprika in reepjes en dip ze in deze saus. Nom!


Het recept lijkt een beetje op dat van tzaziki saus, maar toch is dat het niet echt. Voor deze variant heb je nodig: yoghurt of (nog gezonder) franse magere kwark, komkommer in kleine stukjes, een beetje (gevriesdroogde) bieslook, knoflook (poeder of vers), zout en naar smaak citroensap of limoensap. Het maakt ook niet veel uit hoeveel je van wat hebt, want het kan gewoon niet misgaan en is heel veelzijdig te gebruiken. Heel gemakkelijk, maar zó lekker!

x Awisa


Related Posts

Unboxing Lush Pakket (Dutch)

Gister zagen jullie de unboxing video van de Giftsuite Goodie bags. Ik heb jullie toen een losse unboxing video beloofd van het Lush pakket. Dus bij deze nog een bonus unboxing video! Enjoy!

Book Review: ‘Happy Life – Mascha Feoktistova’ (Dutch)

Book Review: ‘Happy Life – Mascha Feoktistova’ (Dutch)

Book Reviews. Vanaf vandaag een nieuw, vast onderdeel op Dancyfood. Je brein heeft een grote invloed op je mentale gezondheid. Zo ook innerlijke rust, wat er onder andere voor zorgt dat de stress je niet fataal wordt. En wat kan ervoor zorgen dat jij die […]Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.