Lady Speed Stick (Dutch)

Lady Speed Stick (Dutch)

Toen ik in Amerika woonde gebruikte ik altijd de deodorant van Lady Speed Stick. Naast dat ze supergoed werken, je droog houden en in het ergste geval ervoor zorgen dat je echt de hele dag lekker ruikt, voelt het ook gewoon fijn aan op je huid. Ja, de Lady Speed Stick is echt 1 van mijn meest favoriete deodoranten. Alleen, helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Dacht ik, tenminste. Want ineens kreeg ik een pakketje opgestuurd met 2 Lady Speed Sticks! Huh?! Waar komt dit vandaan??? En jawel, een Nederlandse webshop verkoopt deze geweldige deodorant van Lady Speed Stick.
Ik heb 2 geuren gekregen die ik nog niet kende. Dus ik heb ze getest en deel nu graag met jullie wat ik ervan vind.

Lady Speed Stick5Mijn favoriet van deze twee is de Powder Fresh. Deze had net zo goed Zwitsal geur kunnen heten. Hij ruikt namelijk naar Zwitsal! Je weet wel dat baby merk. Ik heb deze getest op onder andere een dag waarop ik het ontzettend druk had en letterlijk van hot naar her moest rennen. Aan het eind van de dag had ik nog een meeting en vroeg diegene mij of ik Zwitsal creme of parfum op had. Nee? Later rook ik het zelf ook en kwam er dus achter dat dit door deze deodorant komt. Heerlijk! Wat ik vooral ook heel erg fijn vind is dat deze ook geen strepen of vlekken op je kleding achterlaat. Ik heb in de ochtend vaak haast en heb geen tijd voor die vervelende deodorant vlekken op mijn zwarte jurkje. Dubbel Yay dus!

Lady Speed Stick7De andere die ik heb getest is de Lady Speed Stick Naturals & Protect. Deze belooft dat je 48 uur lekker fris zal ruiken. Ik douche iedere dag en kon dus niet letterlijk testen of deze ervoor zorgde dat ik 48 uur fris was. Maar besloot daarom om deze afgelopen weekend te testen tijdens het sporten in de extreme hitte. En ik rook inderdaad na afloop nog heerlijk fris. Ik vind deze heel fris en licht bloemig ruiken. Misschien zelfs een beetje naar zonnebrandcreme, maar kan ook komen omdat ik zonbescherming had gebruikt. Wat ik in ieder geval niet rook was een stinkende zweetlucht. Oftewel, ook met deze ben ik heel erg blij.

Lady Speed Stick6Lady Speed Stick8Het active ingrediënt in beide sticks is “Aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly” wat okselzweet vermindert.

Lady Speed Stick4Ik heb de gewone sticks getest en in Amerika gebruikte ik eigenlijk ook altijd de gewone sticks. Maar er zijn op de webshop ook gels van Lady Speed Sticks verkrijgbaar. Deze werken net zo goed, het ligt aan jouw eigen voorkeur wat jij fijner vindt in gebruik.Voor mij is dit de normale “vaste” stick vorm.

De Lady Speed Sticks zijn verkrijgbaar op exclusivescents.nl en hier kun je ook alle andere verschillende geuren zien. Klik hier om direct naar de webshop te gaan en deze deodorant ook uit te proberen.

#Ad

LoveandKissesTatjanaSmall


Related Posts

Verse groenten en fruit van Gezond Gemak (Dutch)

Verse groenten en fruit van Gezond Gemak (Dutch)

Dat groente en fruit belangrijk is weten we allemaal. Dat je het dagelijks moet eten ook. We hebben bijna allemaal de zin ‘eet je groenten!’ wel eens van onze ouders gehoord. Laatst ontving ik een iets heel leuks en lekkers. Een hele doos vol met […]

How to: Een hele ananas klaarmaken (Dutch)

How to: Een hele ananas klaarmaken (Dutch)

Ik hou van ananas!! Het is lekker fris, zoet en ook nog is heel gezond. Jarenlang heb ik ananas vermeden omdat ik geen idee had hoe ik zo’n ding moest snijden. Je kunt natuurlijk de bakjes kopen met voorgesneden stukjes ananas, maar dan krijg je […]2 thoughts on “Lady Speed Stick (Dutch)”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.