Als je gezond bent, straal je pure schoonheid uit. Gezonde vrouwen zijn het allermooiste! Het gaat er niet om of je dun, dik, gespierd of tenger bent. Het gaat erom dat je gezond bent en lekker in je vel zit. Helaas, is dat niet altijd voor iedereen even makkelijk. Ik ben geen psycholoog, geen arts, geen dokter of maatschappelijk werker en kan dus niet iedereen helpen, maar gelukkig zijn er genoeg mensen en instanties die dat wel kunnen. Op deze pagina kun je daarom informatie vinden over waar je professionele hulp kunt vinden voor jouw probleem.


Eetstoornissen
Als jij iemand kent met een eetstoornis of als jij denkt dat je een eetstoornis hebt, neem dan contact op met een psycholoog, huisarts of een maatschappelijk werker. Zij kunnen jou de hulp bieden die jij nodig hebt en jou helpen weer een sterke, gezonde vrouw (of man) te worden.
Op de volgende websites kun je terecht voor meer informatie over hulp bij eetstoornissen:
De Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa (SABN)
PsyQ
Voor professionele hulp bij eetstoornissen
Opvangcentrum voor mensen met een eetstoornis
Voor jongens met een eetstoornisHulp vragen is niet erg en is niets om je voor te schamen. Het is juist heel erg dapper. Jij kiest ervoor om te vechten voor een beter leven en daar mag je trots op zijn!

♡☮ Tatjana

3 Comments on Samen gezond en mooi

  1. Super. Ik ben recovered van anorexia en depressie, ga nu al een tijdje ervoor om fit te zijn en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!

Reageer