Vandaag een heerlijke groene Shrek Smoothie! Wat dit een Shrek Smoothie maakt? De combinatie van ingrediënten klinken misschien zo op het eerste gezicht niet lekker maar dat is het wel. Dus niet oordelen voor je het hebt geproefd! Ohwja en hij is net zo groen als Shrek.
photo 2Kommop wie wilt er nou geen Shrek Smoothie, alleen voor de naam al. Kijk snel mee voor hoe je dit heerlijke toetje ehhh smoothie maakt.

Wat heb je nodig?
– 2 handjes Spinazie
– 2 perziken
– kleine galiameloen
– kaneel
– gember
– water

photo 1Je begint met het wassen van de spinazie en perziken en snij de perziken en meloen in stukken. Doe vervolgens alles in de blender en voeg een klein beetje water toe. Hoe meer water, hoe vloeibaarder je smoothie wordt. Als alles goed geblendt is, voeg je de kaneelpoeder en gemberpoeder toe. Ik hou heel erg van kaneel dus heb er, zoals je ziet, veel van toegevoegd. Blendt alles nog een keer goed door elkaar en schenk het dan in een mooi glas. Je kunt er dan nog een klein beetje extra kaneel overheen strooien.
photo 3Je smoothie is nu klaar! Hij is het lekkerste als hij lekker koel is. Je kunt er water ijsblokjes doorheen doen (kan ook bij de rest in de blender ipv water) of je laat de smoothie even koel worden in de koelkast. Geniet van je heerlijke groene Shrek Smoothie!

♡☮ Tatjana

7 Comments on Shrek Smoothie

  1. Hmm, ziet er lekker uit hoor! Mag ik vragen welke blender je gebruikt? Ik wil er ook één kopen namelijk.

  2. Hmm er zitten lekkere ingrediënten in! Vaak schrikken mensen van spinazie in een smoothie maar je proeft er helemaal niks van als je er lekker fruit bij doet!:)

Reageer