Vandaag deel ik het recept van 1 van mijn absoluut favoriete smoothies met jullie. Hij is heerlijk fris, zoetig, gezond en doet me denken aan een heerlijke zomerse dag op het strand.

smoothie ananas 1
Wat heb je nodig:
– Een ananas
– 2 peren
– Vanille proteïne poeder (optioneel)
– Pure vanille of vanille extract (voor als je geen vanille proteïne poeder hebt)
– ijsklontjes (optioneel)
– Water
– Blender

smoothie ananas 2
Snij eerst je ananas in stukken. Dit hoeft niet precies, het gaat toch de blender in. Klik hier om te zien hoe je een ananas snijdt. Dan was en snij je de peren in stukken. Doe de ananas en peren in de blender met een kop water (hoe meer water, hoe dunner de smoothie wordt). Blend alles tot een mooi smooth geheel. Hierna kun je ervoor kiezen om je proteïne erdoorheen te doen. Wil je dit niet, doe er dan een theelepeltje vanille doorheen. Blend het nog een keer totdat alles goed gemixt is. Als je fruit niet uit de koelkast komt en je de smoothie wel direct wilt drinken, doe dan ook nog wat ijsklontjes in de blender. Het hoeft niet, maar koud is deze smoothie het lekkerste.

smoothie ananas 3
Schenk de smoothie in een mooi zomers glas, doe je ogen dicht en beeld je in dat je op het strand van de Bahama’s ligt. Hmmm <3

♡☮ Tatjana

2 Comments on Pearnapple smoothie

  1. Hoe kan je een smoothie schuimvrij krijgen als je proteine poeder gebruikt? Bij mij komt er echt op 3/4e alleen maar schuim, niet echt lekker!

    • Even in de koelkast laten staan, dan zakt het een beetje in. Of je kunt meer water gebruiken. Smoothies met proteïne zullen wel altijd meer een “milkshake” substantie hebben, dan een smoothie zonder proteïne.

Reageer